‘Ik laat nu mijn angst los’, zei ze met Volle Maan terwijl ze haar blaadje verbrandde. En poef het was weg en kwam nooit meer terug. Ha, magical he. Was het maar zo simpel. 

🎙️Luister de Manifestatie Podcast (113) loslaten: meer dan een loos woord. Wat kan je actief doen? 

Hoewel ik ongelofelijk geloof en enthousiast ben over op energetische manier loslaten, je angsten opschrijven en verbranden en visualiseren dat je een koord door knipt merk je vaak dat je angsten toch terugkomen wanneer je niet naar de diepere laag kijkt en oorzaak van waar die angst vandaan komt. 

⬇️
Het is dus zó belangrijk om manifesteren als zelfontwikkeling te zien en je angsten, twijfels en overtuigingen echt te onderzoeken. Want je manifesteert je doelen op basis waarvan jij kan geloven dat iets mogelijk is voor jou. En daar is toch echt wat zelfinzicht voor nodig!

Voor alles is een plek wel! Heb jij al de ene therapeut na de ander gezien dan kan een mooie visualisatie van een koord doorknippen juist nét zijn wat dat gevoel van loslaten geeft! Dat ligt echt per persoon aan hoe sterk jij dat gevoel van angst nog voelt en wat je al geprobeerd hebt!

Maar 1 ding is zeker. Het is belangrijk om te kijken naar helen, verwerken van ons verleden en patronen doorbreken van vasthouden om jezelf klein te houden. Want die zijn ooit ergens ontstaan uit een vorm van coping. Maar inmiddels niet meer nodig!Door daarnaar te durven kijken (ja durven want veel mensen lopen hun hele leven weg van naar zichzelf te durven kijken) verwerk je. En dán laat je vanzelf los! 

Hoe doe je dit nu praktisch? 

Luister de Manifestatie Podcast aflevering 113 op Spotify of Apple 🎧 

coaching, manifestatie, manifesteren, demanifestatiepodcast, coach