PODCAST AFLEVERING 107 + 108. Thema: het wordt beter! 

Carl Jung zei het al:
‘Synchronicity is an ever present reality for those with eyes to see’

Oftewel, als je je weer wat meer focust op alles dat mystiek is, goed gaat en waar je al dankbaar voor bent zal er ook meer die richting op shiften en meer daarvan verschijnen! 

🏕️Dit heb ik de afgelopen weken héél bewust gedaan want het ging even niet vanzelf. En zoals ik altijd zeg: ga even op bezoek in kamp boosheid of teleurstelling, rooster er wat marshmallows, maar zet er geen kamp op! 

Eén grote reden die mij helpt weer meer te geloven dat er positieve resultaten zullen komen is jullie succesverhalen lezen! Ik word daar zo geïnspireerd en blij van dus ik dacht ik deel ze met jullie zodat ook jullie die inspiratie krijgen. Te horen in podcast aflevering (108). 

In (107) vertel ik jullie precies wat ik altijd doe om weer uit mijn funk te komen! Ik heb hier inmiddels een succesformule voor gevonden en vaak heeft dit te maken met weer bepaalde tools oppakken die ik even had laten liggen! 

En heb jij een succesverhaal dat je (anoniem) wil delen voor in de podcast?? Dm me dan even en wie weet zit hij in de volgende succesverhaal aflevering! 
🎧Dus heb jij even een grote dosis motivatie nodig?! Luister de Manifestatie Podcast (107) + (108)! Nu te luisteren op de Apple en Spotify

coaching, manifestatie, manifesteren, demanifestatiepodcast, coach