Aanbod

Charlie werkt met zowel ondernemers als particulieren. De enige voorwaarde? Dat je klaar bent om excuusjes vaarwel te zeggen. It’s time for a change!

(alle prijzen zijn excl. btw)

“We gaan voor meer dan alleen een prima leven”

Herken jij jezelf hierin? Je voelt al jaren een prikkel. Dat je meer kan, er meer mogelijk is voor jou. Je hebt een prima baan, je financiën zijn net genoeg, je werkt misschien voor jezelf. Je vriendschappen zijn prima. Je relatie is prima. Je leven is gewoon prima. Maar je wil niet meer prima leven, je wil meer! Je gelooft dat je meer kan realiseren met manifesteren en de juiste tools. Je hebt alleen net een beetje hulp nodig hierbij.

Mijn mentorship-trajecten richten zich niet alleen op positief denken. Dit onderscheidt mij van andere manifestatie teachers. Mijn geloof is dat emoties en twijfels zich niet laten negeren en dat je deze beter kan verwerken dan onder het tapijt kan schuiven. Mijn ervaring in de ggz maakt dan ook dat ik haarscherp en analytisch tot de kern van je probleem kan komen en er snel een patroon/angst doorbroken kan worden.

Je manifestatie is je visie waar we naartoe werken. Het loslaten van je angsten en twijfels maakt de weg ernaartoe vrij. Dit doe ik door mijn kennis van psychologie te combineren met manifestatietools. En dat zorgt voor snelle doorbraken! Denk hierbij aan tools zoals: acceptance en commitment tools (ACT), rescripten van bepaalde herinneringen, eft tapping, oplossingsgerichte psychotherapie. etc.

 En then there’s the magic baby! Je energie leren gebruiken en manipuleren. Beseffen dat je een bewustzijn in een menselijk lichaam bent! Beseffen dat je iedere mogelijkheid kan manifesteren die je maar wil! Denk hierbij aan magische experimentjes die jou bewijzen dat jouw gedachten creatiekracht hebben, leren visualiseren van je eindresultaat, leren scripten (schrijven alsof je manifestatie er al is) en nog veel meer magic! Because it is supposed to be fun!

deep dive individuele sessies €222 

Een sessie van een uur/anderhalf uur gericht op snelle analyse van je probleem, korte vragen over manifestatie en een advies hoe nu verder te gaan. Deze sessies vinden uitsluitend online plaats. Na deze sessie weet jij precies waar het pijnpunt hem zit in waarom jij nog blokkades of angsten voelt richting je doelen en krijg je advies over welke stappen te nemen om deze blokkades te verminderen in je leven. Ook kan je de sessie gebruiken als een uurtje Q&A. Misschien heb je Charlie’s podcast geluisterd en poppen de vragen iedere aflevering weer omhoog. Dan is dit jouw kans om al je vragen te stellen!

1:1 mentorship 

Een aantal keer per jaar opent Charlie haar deuren voor de 1:1 mentorshiptrajecten. Ben jij klaar met je tijd verspillen door alles zelf te willen uitzoeken? Denk je al maanden of jaren aan een coachingstraject om je doelen te behalen en is manifestatie the way to go voor jou? Hou jij van de doelgerichte manier van Charlie? Voel je dat het tijd is om er nu eindelijk eens in te gaan investeren? Klik dan voor meer informatie hier.

manifestatie 101 online cursus (zie cursus pagina)

Een 6-weekse cursus gevuld met magie en de praktische basisstappen die jou van A tot Z leert manifesteren. 

Het manifestatie spel

33 experimenten die bewijzen dat waar jij je ook op focust, verschijnt.

Kennismaken?

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@charlieschoice.nl en plan een gratis kennismakingsgesprek in!