De Manifestatie Podcast

 

De Manifestatie Podcast

 

Op een nuchtere, praktische manier manifesteren uitgelegd krijgen. Wie wil dat nou niet? Charlie neemt je op haar unieke en humoristische manier mee in alles dat met spiritualiteit, zelfontwikkeling en doelen behalen te maken heeft.

Wil jij Charlie als gast in jouw podcast? Of wil jij net als Isa Hoes en Marieke van Meijeren als gast jouw ervaring met manifesteren delen? Neem dan contact op: info@charlieschoice.nl

de Manifestatie Podcast is te beluisteren op zowel Spotify als Apple.

 

Reviews

Ik heb al veel manifestatieteachers geluisterd en gelezen maar de Manifestatie Podcast is verslavend leuk! Praktische opdrachten, connectie met het universum en ik heb weer helemaal het enthousiasme in manifestatie teruggevonden! Ik ben helemaal fan! Zo dankbaar voor deze podcast! 

 

Heb al 14 afleveringen geluisterd, GE-WEL-DIG! Ook heb ik daar dingen gehoord die ik nog bij niemand anders gehoord of gelezen heb. zoals de 3×33 en 5×55 techniek. Super interessant!

 

Met de Manifestatie Podcast in wandelen is net alsof je met je beste vriendin wandelt. Ik ben helemaal hooked! Ik hoop dat je altijd door blijft gaan Charlie. Jouw tips helpen me meer dan welk manifestatieboek dan ook. Ga zo door!! 

 

Kennismaken?

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@charlieschoice.nl en plan een gratis kennismakingsgesprek in!