“De wereld samen een magischere plek maken waar mensen geloven in zichzelf. Dat is alles dat ik altijd heb gewild. En zo werd Charlies Choice geboren”

.

Meet Charlie

‘Als kind bracht ik zo vaak zieke dieren mee naar huis, dat mijn moeder vast een nestje in de tuin klaar had staan voor wanneer ik weer met een vogel in mijn hand aangesjokt kwam. Scheelde weer tijd. Huilend en overstuur kwam ik thuis als ik een dakloze met gaten in de schoenen aan zag komen lopen. Het raakte me tot diep in mijn ziel. Waarom moeten mensen zo leven, vroeg ik dan aan mijn moeder? Wie helpt hun?

Ja, dat het op jonge leeftijd zichtbaar was dat ik de hulpverlening in wilde, dat was duidelijk. Maar het grootste omslagpunt hierin kwam de dag dat ik mijn vader verloor op 12-jarige leeftijd aan zelfmoord. Het zou het grootste verdriet en tegelijk mijn grootste drijfveer in mijn leven blijken te zijn. Ik wist het zeker: ik moet zorgen dat mensen het allermeest uit dit korte leven hier op aarde halen en dat ze zich geliefd voelen. Met een carrière in de mentale gezondheidszorg als gevolg. Ik kreeg een blik in het brein van tbs-patiënt tot student. Ik werkte van Nederland tot Kaapstad met problematiek zoals agressie, depressie, rouw, angsten, burn-outs, relatieproblematiek, dertigersdilemma’s, gedragspatronen doorbreken in een gedwongen kader, daders en delictgedrag en ik vroeg me iedere keer maar een ding af: waarom lukt het de een wel een patroon te doorbreken en voor hun hoogste potentieel te gaan in het leven en anderen niet? En toen begon het te kriebelen. Ik had een stabiele relatie, fijne vriendschappen, stabiel inkomen. Ik geloofde niet perse in een universum maar wel dat ik zingeving had in mijn leven.

Klinkt goed, toch? Waarom voelde ik mij dan zo ontzettend leeg?’

BAM. Insert spiritual awakening!

‘Als ik zeg dat ik van ongelofelijke scepticus naar manifestatie obsessed in 1 nacht ben gegaan, is dit niet overdreven. Ik werd letterlijk en figuurlijk wakker. Van geloven in niets, naar geloven in alles. Het begon met herhalende nummers zien, googelen of dit iets betekende en een week later was ik tot aan mijn nek ondergedompeld in geloven in een universum en aan het oefenen met manifestatie-experimenten. Wat bleek? Ik was een natuurtalent! Alles wat ik visualiseerde manifesteerde zich razendsnel in mijn realiteit. Ik dacht alleen maar:

 

‘Waarom weet niet iedereen dit?!!’ Ik moet dit gevoel van magie delen!

En zo geschiedde: op mijn 30e werd ik wakker voor de magie van manifestatie. Met als gevolg; ik verbrak mijn relatie van tien jaar, verkocht mijn mooie koophuis, zegde mijn loondienst baan op, startte Charlies Choice en verhuisde van Utrecht naar Amsterdam. Poeh.

‘En daar zat ik dan. Geen plan. Geen enkel bewijs dat het goed zou komen behalve mijn vertrouwen in manifestatie. En een sterk onderbuikgevoel dat mijn leven zojuist wel eens heel hard zou kunnen gaan shiften naar grotere hoogtes dan ik ooit had kunnen dromen.

2 jaar later is mijn leven rijker dan ooit. De Manifestatie Podcast is een van de meest succesvolle podcasts in Nederland op het gebied van manifesteren. Ik mag mijn kennis en liefde voor mensen helpen met hun mentale gezondheid verbeteren nog steeds inzetten voor de wereld met mijn mentorshiptrajecten maar nu gecombineerd met de magie van je bewustzijn en manifestatie gebruiken. Dagelijks ontvang ik de liefste berichten van hoe mijn podcast of trajecten jullie geholpen hebben en dan kan ik wel huilen van geluk en dankbaarheid dat het meisje die 2 jaar geleden haar hele wereld op haar kop zette het punt heeft bereikt waar ze altijd al in geloofde. En dat ik nu meer geld verdien, meer mensen kan helpen hun eigen passie te ontdekken én de kracht te vinden hierachter aan te gaan, allemaal door te doen wat ik het allerleukst vind, dat is echt een manifestatiedroom die is uitgekomen.’

En dan hoor ik je denken: ik ben super blij voor jou. Maar hoe die ik dit nou?!

“Waarom weet niet iedereen dit?”

Kennismaken?

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@charlieschoice.nl en plan een gratis kennismakingsgesprek in!