JAAAAA!!! LET THE MAGIC BEGIN.

De Manifestatie  Cursus de basis 101 is nú weer te koop! Alles wat jij wil leren over manifesteren zit in deze cursus verwerkt. Praktisch, fun, experimentjes, een community. Je wíl deze cursus!

29 april is er ook nog eens een live Q&A waarin Charlie al jouw vragen persoonlijk beantwoordt!

Kortingscode: manifestit24 geldig tot en met 13 april 2024. Mis hem niet! 

DE MANIFESTATIE CURSUS : DE BASIS 101 IS NU VOOR DE TWEEDE EDITIE TE KOOP! MIS HEM NIET!

Wat leer je in deze online cursus van Charlies Choice?

Herken je jezelf hierin?

Je hebt al wel wat geprobeerd met manifesteren, maar daar kwam niet veel uit.

Je hoort continu mensen praten over manifesteren en ziet anderen het doen, maar het voelt te ‘vaag’ of ‘zweverig’ uitgelegd.

Je wilt graag je doelen bereiken, maar ziet zoveel dingen online dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Je wilt praktische tools en concreet bewijs dat manifesteren echt werkt!

 

Als Charlie iéts is opgevallen tijdens de jaren dat ze 1:1  mentorshiptrajecten aanbiedt dan is het 1 ding: maak het simpeler! Er wordt enorm ingewikkeld gedaan met tools en nóg meer heling, want je bent nog niet goed genoeg voor je manifestatie. Maar dit is bullshit! Want hoewel heling een enorm belangrijk onderdeel is van de mentorshiptrajecten en ook meegenomen wordt in deze cursus is er echt maar 1 ding nodig voor jou om te leren manifesteren:

Vertrouwen dat het goed genoeg is zoals je nu bent! Jij kiest, jij bepaalt dat! Niemand anders!

Dus, is vandaag de dag dat je beslist dat het actie tijd is en er grote veranderingen in je leven mogen komen? Dan is deze cursus voor jou!

Wat krijg je nou in deze cursus?

* 6 online modules met videomateriaal met thema’s zoals onder andere:

-‘Hoe weet ik welke eerste actiestap ik richting mijn manifestatie moet nemen’,

‘Herhalende nummers, dromen, signs en synchroniciteit. Mis jij de signalen?’

‘ Moet ik algemeen of specifieke doelen manifesteren?’

‘Wat is beter? De Law of Attraction of Law of Assumption?’

‘De logica achter manifesteren vanuit de psychologie uitgelegd’

‘Hoe doorbeek je bepaalde patronen en angsten die jij al sinds jouw kindertijd met je meedraagt?’

‘Wat betekent manifesteren nou eigenlijk?’,

‘Hoevaak moet je visualiseren en visualiseer je op de juiste manier?’,

‘Wat betekent ‘divine timing’ en kan jij je manifestatie versnellen?’

‘Hoe laat je de angsten en twijfels los dat jouw manifestatie misschien toch niet voor jou bestemd is?’

En nog veel meer!!

En natuurlijk is deze cursus GEVULD met manifestatie-experimenten die bewijzen dat waar jij op visualiseert, echt naar je toe komt!

 

WAT KRIJG JE NOG MEER?

 * 3 weken een live Q&A waarin jij ál je vragen aan Charlie kan stellen. (ook later terug te kijken)

* een Facebook community én een Huddle community gevuld met gelijkgetemden zodat je elkaar kan ondersteunen en kan aanmoedigen in deze soms eenzame manifestatiewereld! 

* bonusmateriaal met o.a.: achtergronden telefoon, meditaties, manifestatie-experimenten, visualisaties. 

WAT LEER JE IN DEZE CURSUS?

* de nummer 1 manifestatietool: visualiseren. Niks belangrijkers dan goed worden in visualisatie als jij je doelen wil leren manifesteren! Manifesteren = je eindresultaat kraakhelder kunnen visualiseren.
*  Je leert je omstandigheden zoals ze nu zijn niet te accepteren. Groeien met manifesteren betekent je overtuigingen uitdagen. ‘Is dit de waarheid, of kan het ook anders?’
* Je leert gebruik maken van fun experimentjes die jou het vertrouwen geven dat wat jij wil manifesteren absoluut gecreëerd kan worden!
* Je leert terugkerende gedachten en angsten herkennen die als een programmering draaien sinds je kindertijd. Pas wanneer we deze herkennen, kunnen we ze doorbreken.
* Je leert deze overtuigingen om te draaien naar krachtige gedachten waardoor je weer actie durft te gaan nemen richting je grote manifestatiedoelen!
* Je leert welke actie je nou in vredesnaam moet nemen?! Want hoe weet je nou welke actie de juiste eerste stap is?
* Je krijgt praktische opdrachten aangereikt om te leren loslaten van de angst dat je manifestatie misschien tóch niet voor jou onderweg is + loslaten van de controledrang dat wij willen bepalen wanneer en hoe het komt.
*  Je leert weer wat fun en vertrouwen in het leven en in manifesteren te krijgen! Want aan het eind van de dag. Gaat het niet om van doel naar doel te bewegen. Maar manifesteren is supposed to be fun!

Nogmaals! Manifesteren wordt vaak heel zwaar en angstig gemaakt. Maar manifestatie gaf mij juist voor het eerst sinds jaren weer het vertrouwen en hoop dat mijn leven anders ingedeeld kon worden! Een leven dat beter bij mij paste (zie ‘About pagina’) Dat die kriebel die ik continu voelde dat er misschien wel meer mogelijk was voor mij echt op iets gebaseerd was.  En dat ik niet meer continu als rare dromer weggezet kon worden die ‘gewoon realistisch’ moest zijn maar dat als anderen grote doelen konden bereiken dan ik ook! Én dat het leven ook een stukje luchtiger ingedeeld mocht worden. Want het was al zwaar genoeg geweest.

En met dát gevoel van vertrouwen en  pure magie. Daarmee sluit jij de cursus af!

Dit heeft manifesteren mijn klanten opgeleverd

Cursus

Leren manifesteren en visualiseren in 6 online modules + bonustools, affirmaties, meditaties en nog veel meer!

 Charlie gaat wanneer de cursus start 3 weken achtereen live Q&A’s geven om al jullie vragen over manifesteren en de modules te beantwoorden. Dit betekent echter niet dat je door de cursus heen moet jagen. Neem je tijd! Je kan in volle focus in een maand de cursus afronden. Maar het is geen probleem als je hier langer over doet. Pak de cursus er iedere keer dat je manifestatievragen hebt weer erbij. De Facebook Community is er ook om je vragen beantwoordt te krijgen en Charlie zal hier ook actief in blijven antwoorden! Tijd zat dus om alle leuke experimentjes te doen op je gemak!

 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?

23 oktober start de Manifestatie Cursus en zal de eerste live Q&A plaatsvinden via Facebook. Je krijgt een mail met de aanmeldingslink voor de Facebook Community. 

Wat als ik al eens een manifestatiecursus heb gedaan?

Hoewel er meerdere manifestatiecursussen en teachers bestaan, ben jij met een reden naar Charlies Choice getrokken. Misschien kom je via de Manifestatie Podcast? Misschien via Instagram? Maar wat de reden ook was. Iets in Charlies Choice trekt je aan. Zijn het de experimentjes? De humoristische, luchtige manier van manifesteren uitleggen? De praktische tools? De werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg? 

 

Wat het ook is: deze manifestatiecursus trekt je met een reden! De cursus is dan ook uniek in zijn soort doordat hij door Charlie is ontwikkeld. Praktisch, logisch en a whole lot of fun. Je zal hierna nooit meer vragen hebben of jij kan manifesteren. Je gaat vol vertrouwen de cursus afsluiten. 

En daarnaast krijg je natuurlijk de kans om 1:1 vragen te stellen aan Charlie via de Q&A. 

Dus wil je meegenieten van die fun? Dan is dit de cursus voor jou! 

 

 

Hoeveel jaar blijft de cursus geldig?

3 jaar! Dit doe ik bewust omdat ik geloof dat ik over een aantal jaar weer nieuwe manifestatieskills en experimenten heb en dan zal ik waarschijnlijk een nieuwe cursus gaan maken. Na deze cursus heb jij alles geleerd over hoe jij moet manifesteren! Men zegt dat het ongeveer 3 jaar duurt voordat je jezelf echt een kenner kan noemen in welk vak dan ook. Dus laat dit jouw manifestatiecursus zijn waarmee jij het jouw vak gaat maken zo goed ga je erin worden!

Waar is de community van gelijkgestemden?

Charlie heeft al een Telegram community: de Charlies Angels. Zie ‘home’ op deze website voor de link hiernaar toe. Er zal echter ook een Facebook community specifiek voor deelnemers van ‘de Manifestatie Cursus’ aangemaakt worden. Deze link krijg je per mail. De live sessies zullen plaatsvinden via Facebook en later ook opgeslagen worden in Huddle en Facebook zodat iedereen hem kan terugkijken. Daarnaast zal Charlie na de live Q&A’s ook wekelijks jullie vragen beantwoorden in de Facebookgroep gedurende 6 weken.  

Kennismaken?

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@charlieschoice.nl en plan een gratis kennismakingsgesprek in!