Nog steeds heb ik mensen in mijn omgeving die me wel eens willen overtuigen dat manifesteren niet bestaat. En dat ik ‘gewoon doelen het behalen ben, niks magisch aan’.. En dan kruipt dat gevoel van dat ik ‘normaler’ moet zijn weer omhoog. Een gevoel dat ik al herken sinds mijn middelbare schooltijd. Altijd al het gevoel van een oude ziel gevangen in een jong lichaam die droomde van grotere dingen dan waar mijn leeftijdsgenoten mee bezig leken te zijn.

Maar wat als ik nou gewoon omarm dat ik anders ben? En dat dat werkt voor mij? En dat ik hier hele mooie grote dromen heb mee zien uitkomen waar ik anders nooit achteraan was gegaan?

In december hield dit gevoel van ‘me anders voelen’ me veel bezig en nam ik de podcastaflevering op: 
🎙️de Manifestatie Podcast 76: hoe omarm ik dat ik anders ben?

Met alle familie en vrienden activiteiten in de maand december werd ik wederom gepresenteerd met het feit dat ik nou eenmaal niet met de mainstream mee aan het bewegen ben. Iets waar ik zelf geen oordeel op heb liggen maar waar ik me wel veelal voor lijk te verontschuldigen. 

Ik hoorde mezelf vaak in gezelschappen verontschuldigen voor het feit dat ik méér wil voor mezelf dan alleen maar the white fence, het koophuis, 2.3 kinderen en 1 of 2 vakanties per jaar. Mezelf naar beneden praten. Doen alsof ik ‘normaal’ ben. Mezelf aanpassen. Maar dit is iets dat ik steeds minder wil doen. Want waarom zou het abnormaal zijn om grote dromen te hebben en ‘normaal’ om te doen wat iedereen doet? Wie bepaalt deze norm? 

Wat nou als ik nooit kinderen wil? Of een koophuis nooit meer als iets dat iets toevoegt aan mijn leven ga zien? En wat als Charlies Choice altijd het enige kind en de liefde van mijn leven in één blijft?

Mezelf kleiner maken zodat iemand zich comfortabeler voelt bij me doe ik niet meer. Iemand anders overtuigen van mijn gelijk en zienswijze doe ik ook niet. 

Accepteren dat ik anders ben, in spiritualiteit geloof en vanuit hier mooie gesprekken voeren? HELL yes!

Dus herken jij dit gevoel van anders zijn? 

🎙️Luister de Manifestatie Podcast (76): hoe omarm ik dat ik anders ben?

coaching, manifestatie, manifesteren, demanifestatiepodcast, coach