REMOTE VIEWING: NIETS IS WAT HET LIJKT / /

Tun tun tunnnnnnnn!!! Het zal geen verrassing meer zijn dat ik geloof dat er meer is dan het oog kan zien. Veeeel meer! En op deze stelling gebaseerd deed ik een aantal weken terug een workshop via het @themonroeinstitute: Remote Viewing. ECHT. Als ik zeg dat mijn mind blooooown was dan is dit een understatement. 

🪐De workshop werd begeleid door @rolfnuyts. Ik zag hem in een podcast van @jornluka (aflevering: ‘de matrix doorzien’) en alles klikte bij mij. Ik wilde vorig jaar al meer verdiepen in lucide dromen en remote viewing en voilaaa. Ineens werd ik naar Rolf Nuyts geleid.

👽Maar wat is Remote Viewing nou? Remote Viewing is ontstaan uit het idee dat je met meer zintuigen kan waarnemen dan degenen die wij kunnen zien/horen/ruiken etc. Namelijk met je innerlijke intuïtie ofwel je zesde zintuig. Ik ben echter wel van altijd onderzoek doen en wat bleek uit de workshop? Jaren terug deed de CIA hier al experimenten mee: Project Stargate. Uit dit rapport blijkt dat ze wilden onderzoeken of ze classified informatie konden verkrijgen via ‘alternatieve’ manieren. Het feit dat de CIA hierin geïnteresseerd was, maakte voor mij de doorslag! Ik moest hier meer over weten!! 

Ik ben natuurlijk geïnteresseerd in allessss rondom spiritualiteit, bewustzijn en vooral mijn fave: telepathie! 

Dusss inschrijven geblazen en me weken hierop verheugd! Maar hoe ging deze workshop? Wat is remote viewing nou echt? Hoe kan jij dit ook oefenen? En waarom was de derde oefening zo mindblowing voor mij? 

🎤🎧Check de podcast aflevering uit: 
(84) Remote viewing: je zesde zintuig leren gebruiken! 

coaching, manifestatie, manifesteren, demanifestatiepodcast, coach