🌍 Hallooooo aarde aan Charlieeee!! Deze zin hoorde ik maar wat vaak vanaf kinds af aan. Je kon recht voor mijn neus zwaaien maar als ik een boek aan het lezen was dan was mijn bewustzijn op een andere planeet. 

Little did I know dat dat dromerige karakter van mij dat het liefst in een soort sprookjesland leeft mijn allergrootste kracht zou worden in het behalen van grote doelen! 

✨2 jaar terug schreef ik een brief via Futureme aan mezelf: ‘char, nu zit je onder de TL-lichten te verpieteren op werk maar over twee jaar ben je gelukkiger dan ooit en voel je passie in je bestaan’ ohohoh als je eens wist hoe hard dit is uitgekomen! Allemaal door te dagdromen. ⬇️

Denk maar eens na. Heeft iemand ooit iets bijzonders neergezet zonder eerst te dagdromen over hoe dat er uit zou zien? Zou Walt Disney al zijn figuren bedacht kunnen hebben als hij niet delusional groot dagdroomde? En heb jij niet vaak zat gedagdroomd? Over hoe fijn het zou zijn om ergens te wonen? Of hoe fijn het zou zijn om te reizen? Hoe je een eigen bedrijf zou runnen of je hoe je je ultieme passie uitoefent? En hoe je daar dan uuuren dagdromend in kan zitten? 

Dit is mijn wens aan jou. Tussen alle serieuze taken door. En de sleur van het 9 tot 5 bestaan ben je misschien vergeten dat er een dromer in jou verscholen zit. Een passie! Een doel waarvoor je hier bent op aarde. Zou het niet fijn zijn als je deze kant van je weer eens wat vaker laat ademen? Gewoon beginnen met een beetje dagdromen: wat als ik alles zou kunnen zijn of doen wat ik maar wilde? Hoe zou dat er dan uit zien?

En wie weet verandert die dagdroom dan ineens in een actieplan en een visie. Want dat kan. Ik ben het bewijs van dat je dagdroom sprookje uit kan komen. 

Nu jij! Start dreaming a little bit again. 💭

coaching, manifestatie, manifesteren, demanifestatiepodcast, coach