Zie je die strenge blik op mijn gezicht?! Er is een tijd van helen en liefdevol en zacht zijn voor jezelf. En dan is er de tijd dat je door je eigen bullshit heen moet prikken en je even wat tough love nodig hebt!! 

En ik ben er uiteraard om je beiden te bieden. Maar nu is tough love Charlie je toe aan het spreken. Want de excuusjes:
– Ja, maarrr geen geld
– Ja, maaarrr ik ben te druk 
– Ja, maaarrr wat als ik ervoor ga en het niet lukt 
– 
En ga zo maar door!! Meine guten. Ik word er moe van. SNAP OUT OF IT!! Als je denkt dat ik iedere maandag fluitend om half zeven opsta om naar mijn favoriete sportlesje te gaan think again! Maar waarom is het mijn favoriet? Omdat iedereen daar zit op maandagochtend voor ze naar werk gaan en zichzelf accountable houdt! En dat is de high achiever energy waar ik graag op intap. 

Als je denkt dat die moeder van twee kids en een eigen bedrijf die je zo ziet vlammen op instagram het altijd makkelijk vindt alle ballen in de lucht te houden think again! Maar ze doet het toch. Waarom? Ze kent de voldoening van doorzetten door moeilijke tijden!

Geen enkel doel, succes, of droom gaat je makkelijk aanwaaien. Er zal √°ltijd een vorm van jezelf motiveren, structuur en discipline in voorkomen! Trust me, deze dromer zit ook het liefst de hele dag te schrijven en muziek te luisteren. Maar met alleen dromen beweeg je niet vooruit. 

Je ego gaat je altijd klein willen houden: Nee blijf maar veilig in je comfortzone. Nee joh je bent ook veel te druk. Neee niet meer voor jezelf willen, wat als alles wegvalt wat je nu al hebt? Wees maar dankbaar en wil maar niet teveel. 

Nou deze bullcrap redeneringen was ik even heel erg klaar mee! Je kan meer! Je mag meer willen! En je hoeft niet genoegen te nemen met je eigen excuusjes!

Klaar voor die kick in the ass? 

de Manifestatie Podcast (73) SNAP OUT OF IT!!! Manifesteer motivatie met deze rant! 

coaching, manifestatie, manifesteren, demanifestatiepodcast, coach